Krimpbuizen

Krimpbuizen

Benetech heeft een uitgebreid pakket van PTFE krimpbuizen. Deze kunnen worden gebruikt om aanhechting op uw wals te voorkomen in combinatie met een hoge temperatuur, maar ook voor een lagere wrijving in uw productie proces! Bovendien leveren wij Polyolefine krimpbuizen voor bescherming van uw kabels, leidingen of buizen.

Bij temperaturen lager dan 150°C, of als er geen agressieve chemicaliën worden gebruikt, kunnen onze polyolefine krimpbuizen heel goed hun dienst bewijzen. Maar u kunt ze ook gebruiken bij toepassingen, waar een slijtage bestendigheid is gewenst, of anti- aanhechting of lage wrijving van belang is. We hebben zelfs soorten, welke een waterdichte oplossing bieden. Het voordeel van deze groep materialen t.o.v de PTFE krimpbuizen is de lagere prijs, terwijl er toch een breed scala van types leverbaar is.

 

Wij hebben de krimpbuizen daarom in twee menu's onderverdeeld, om voor u de keuze als klant overzichtelijk te houden. Heeft u een lage gebruikstemperatuur, zou u in principe de polyolefine krimpbuizen kunnen gebruiken. Bij een hoge gebruikstemperatuur of een chemische toepassing gaat u naar de PTFE, FEP en PFA krimpbuizen.